HP SYNDIKERET MARKETINGINDHOLD

Fremavl salg med din egen tilpassede HP Brand Showcase

HP syndikeret marketingindhold er en ny innovativ brand showcase oplevelse for dit websted, tilpasset af dig til at indeholde HP-produkter, -løsninger og -services du i øjeblikket tilbyder.

Tilmelding hjælper dig med at adskille dit HP produkttilbud med smukke billeder, intuitiv navigation, og effektive opfordringer til handling, alle sammen optimeret til dit websted. Kunder kan lære mere om de nye HP-teknologier, -services og -løsninger du tilbyder, uden at du nogensinde behøver at forlade dit websted.

Efter tilmelding modtager du en linje med JavaScript-kode fra os, som du skal tilføje til dit websted. Derefter kan du altid regne med vores tekniske support, når du har brug for den. Plus, indholdet er altid relevant, fordi det opdateres automatisk.

Tilmeldingen er gratis og den er let at installere, plus opdateringer er automatiske, så dine kunder altid har adgang til de seneste HP-produkter, -løsninger og -services fra dit websted.

Byg din egen HP Brand Showcase

Tilmeld dig HP syndikeret marketingindhold og tilpas din brand showcase med de HP-produkter, -services og -løsninger, der bedst passer til dit forretningstilbud. Vælg mellem følgende produkt- og løsningsmoduler.

Oversigt

Vis en oversigt over alle dine produkter og løsninger med en let rulning.

PC-moduler

Fremvis en eller alle tre personlige systemmoduler, som inkluderer laptops, stationære computere og arbejdsstationer. Moduler for laptops og stationære computere inkluderer afsnit for Elite- og Pro-enheder plus indhold rundt om PC-sikkerhed og Windows 10. Tilgængelig for alle kanalpartnere.

Printere, scannere og forbrugsvarer modul

Inkluderer en produkt gateway-side med links til OfficeJet, LaserJet, PageWide, A3 Printers, Print Security, scannere og forbrugsvarer marketingindhold. Tilgængelig for alle kanalpartnere.

A3 Managed MFP modul

Tilgængelig for A3 Managed MFP autoriserede kanalpartnere. Inkluder venligst JetAdvantage løsningsmodul for at aktivere Print Security-indhold på dit websted.

Services Modules

CARE PACK SERVICES

CARE PACK SERVICES

Tilgængelig for HP Care Pack Services autoriserede kanalpartnere.

MANAGED PRINT SERVICES

MANAGED PRINT SERVICES

Tilgængelig for HP Managed Print Services autoriserede kanalpartnere.

Device as a Service

Device as a Service

Tilgængelig for HP DaaS autoriserede kanalpartnere.

Løsninger

Vis de innovative og inspirerende HP-løsninger du tilbyder.

Uddannelse

Inkluderer en side til uddannelses med links til marketingindhold for K12-uddannelse og højere uddannelse. Tilgængelig for alle kanalpartnere.

Tilmeld dig i dag og byg din egen HP Brand Showcase

Er du allerede tilmeldt? Kom i gang med disse ressourcer.

INSTALLATIONSVEJLEDNING

INSTALLATIONSVEJLEDNING

Installer din Brand Showcase med 3 lette trin.

VEJLEDNING TIL BEDSTE FREMGANGSMÅDER

VEJLEDNING TIL BEDSTE FREMGANGSMÅDER

Få rådgivning til, hvordan du maksimerer sidevisninger og kundeengagement.

DYBLINKNING VEJLEDNING

DYBLINKNING VEJLEDNING

Før trafikken til specifikke områder inden for HP Brand Showcase.

© Copyright 2021 HP Development Company, L.P.